Usluge

Nudimo vam široki spektar usluga uzimajući u obzir da oralno zdravlje ne podrazumijeva samo zdrave zube već kompletni stomatognatni sustav , dakle zdrave desni , parodont , TMZ zglob i žvačne mišiće , oralnu sluznicu...

Prvi pregled je iznimno važan. Stupiti u kontakt s pacjentom i pronaći pravilnu individualnu terapiju naš je cilj. Prvi pregled je BESPLATAN !!!

Preventivna i konzervativna stomatologija

Preventivni pregledi su izuzetno važni.Tako se na vrijeme mogu dijagnosticirati oboljenja zuba i mekih tkiva i pravovremeno reagirati..

Endodoncija

Endodontskom tretmanu posvećujemo posebnu pažnju. Prilikom obrade korjenskih sustava bitno je postići maksimalan dezinficirajuću učinak da bi postigli kriterije za uspješno liječenje.

Koristimo se ručnom i strojnom obradom kanalnih sustava, koristeći modernu aparaturu, instrumentarij i materijale.

Parodontologija

Iznimno je važno zdravlje i funkcionalnost potpornog aparata zuba. NE ZANEMARUJTE KRVARENJE DESNI!!!

Broj parodontnih oboljenja je u porastu. Otkriju li se problemi na vrijeme , uz suradnju pacjenta i pravilnu oralnu higijenu mogu se postići iznimni rezultati.

Uputiti pacjenta u pravilno održavanje oralne higijene uz demonstraciju pravilnih tehnika četkanja  je najbitnije!!!

Kirurgija

Surađujemo s kvalitetnim kirurgom koji ordinira u našoj ordinaciji kada je potrebno pacjentima pružiti kirurške usluge poput implantacije , sinus liftinga , apikotomije....

Implantološkom terapijom mogu se uspješno rješiti problemi nedostatka od jednog do svih zubiju u čeljusti. Time se ponovo uspostavlja funkcionalnost žvačnog sustava i estetika.

Izabrali smo Bredent, Germany , implantološki sustav. Svojom kvalitetom jamči sigurnost našim pacjentima u uspješnost terapije.

Postupak ugradnje imlantata odvija se u dvije faze.

Prva faza uključuje postavljanje implantanata potpuno bezbolnim postupkom. Nakon implantacije potrebno je čekati 3-6mj da se završi proces oseointegracije kako bi bili sigurni da će implantat moći podnjeti žvačno opterećenje.

Nakon toga , u drugoj fazi na implantat koji je u kosti, postavlja se nadogradnja i izrađuje protetski nadomjestak.

Protetika

Cilj nam je protetsku terapiju svesti na minimum , tj. OČUVATI VAŠE ZUBE ZDRAVIM.

Kada unatoč svim nastojanjima, na zubu postoje velika oštećenja ili nedostaju jedan ili više zuba, izgubljeno možemo nadoknaditi raznim protetskim rješenjima.

Surađujući s vrhunskim zubotehničkim laboratorijima, isplanirati ćemo optimalno rješenje za Vas.

Fiksna protetika – keramički i adoro inlayi, metalkeramičke krunice i mostovi, zirkonkeramičke krunice i mostovi, Press All ceramic krunice

Mobilna protetika – totalne proteze,  djelomične wironit proteze ( Bredent  attechment sistem)

Kombinirani fiksno – mobilni radovi.

Protetska rješenja na implantatima.

RTG