Zašto odabrati Dental Matanić?

DUGA OBITELJSKA TRADICIJA - stomatološka ordinacije Matanić imaju tradiciju dužu od 30.g. tijekom kojih smo sticali znanja, vještine i  iskustvo koji su garancija kvalitetne usluge koju pružamo.

PROFESIONALNOST - odnos prema pacjentu i njegovom problemu mora biti profesionalan. I tu nema iznimke. To je pitanje visoke odgovornosti na koju možete računati u našoj ordinaciji.

INDIVIDUALAN PRISTUP - svaki pacjent je poseban, i ne postoje dva ista rješenja. Na temelju dijagnostičkih analiza određujemo i predlažemo pacjentu optimalno rješenje za njega. Bez žurbe, u razgovoru sa pacjentom doznajemo koje su njegove želje i potrebe i tad se odlučujemo za optimalnu terapiju.

VRHUNSKA USLUGA PO NAJPOVOLJNIM CIJENAMA - garantiramo najniže cijene za vrhunsku uslugu koju pružamo. Koristimo kvalitetne, certificirane materijale i uređaje svjetskih proizvođača. Cijene su 40-70% niže od cijena usluga u Italiji, Švicarskoj, Njemačkoj. I to je prilika koju morate iskoristiti !

UGODNO OKRUŽENJE - ordinacija Matanić se nalazi u malom turističkom mjestu Punat na otoku Krku, izvan gradske vreve i gužve, i takva atmosfera vlada i u ordinaciji. Uz laganu, opuštajuću glazbu, u ugodnom ambijentu, pacjenti se vrlo brzo opuste.